Stolojan: Nimic nu o împiedică pe Udrea să revină în conducerea PDL

stolojan
stolojan

Tot mai multe voci din PDL par să pregătească revenirea Elenei Udrea în prima linie a partidului. Theodor Stolojan a declarat duminică seară, la România TV, că el l-ar vota la şefia PDL pe Vasile Blaga, dar şi Gheorghe Falcă este "un candidat bun", iar Elena Udrea nu are nimic care să o împiedice să revină în prima linie a partidului.

"Eu sunt de părere că trebuie să lăsăm loc generaţiei mai tinere, cei care au ajuns la 40-45 de ani, care au demonstrat ceva, să le facem loc", a declarat Theodor Stolojan, care a precizat că momentan partidul se află în proces de identificare a persoanelor care ar putea intra în cursa prezidenţialelor.

 Europarlamentarul a spus că nu crede că Emil Boc va dori să candideze la Preşedinţie. "Emil Boc a făcut un lucru mare, cât a fost la Guvern, chiar dacă popularitatea lui a avut de suferit, a recâştigat Primăria Cluj, e un om a cărui integritate nu poate fi pusă la îndoială, e un om faţă de care ar trebui să avem mai multă recunoaştere în ceea ce şi-a asumat pentru România. Nu cred că va părăsi primăria pentru a candida, dar în partid sunt şi alţi oameni care pot candida", a spus Stolojan, care a adăugat că, dacă partidul ajunge la această concluzie, poate candida şi Vasile Blaga, deşi el este în favoarea unei generaţii tinere. "Va fi identificat, este un proces întreg, se va sondaje, multe analize", a explicat fostul premier.

 Theodor Stolojan a vorbit la România TV şi despre preşedinţia PDL. "Dacă Blaga doreşte să candideze la conducerea partidului, l-aş vota. Mă raportez la om. Ce anume îi impută din aceste alegeri domnului Blaga? Doar că şi-a asumat conducerea partidului cu câteva luni înainte de alegerile parlamentare?", a spus politicianul.

 "Domnul Falcă ar fi un candidat bun, m-aş bucura să fie în prima linie a politicii. Sper să îşi rezolve acel dosar pe care îl are în justiţie, dânsul a primit sentinţă favorabilă în două niveluri de justiţie. Sper să se rezolve repede, ca dânsul să se prezinte în alegeri", a precizat Stolojan, care a avut vorbe bune şi despre Elena Udrea.

 "Doamna Udrea este o luptătoare, la ora actuală nu are nimic ce să o împiedice să revină în nivelul I de conducere a partidului", a spus fostul prim-ministru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel