Steluța Cătăniciu îl umilește pe Daniel Constantin după ultima mișcare a lui împotriva ALDE

Deputat Steluța Cătăniciu, vicepreședinte ALDE, a spus că minciuna și șantajul sunt „principiile de bază" ale carierei politice a lui Daniel Constantin.

"Rămas singur, după ce toți colegii din ALDE și-au dat seama de lipsa caracterului și de oportunismul acestuia, acum trăiește un sentiment de frustrare văzându-se părăsit și fără funcții. A rămas într-adevăr același om ca în urmă cu trei ani: un profitor și un șantajist, care a știut să speculeze fiecare oportunitate politică. Este o realitate că fără USL în 2012 și fără Călin Popescu –Tăriceanu în 2016, Daniel Constantin nu exista ca om politic. Devenit acum un om fără niciun viitor, mânat doar de ura izvorâtă din frica de a rămâne fără funcții, acesta dezvăluie cu fiecare ieșire care este adevărata sa față: un procesoman și un oportunist devenit ridicol și disperat văzând cum puciul din interiorul partidului i-a eșuat", a zis Steluța Cătăniciu.

"Și pentru că nici un coleg nu-i mai susține demersurile, acesta continuă de unul singur acțiunile împotriva ALDE. Bunul simț și respectul în politică, unora le lipsește cu desăvârșire, lucru pe care îl putem constata de-a lungul carierei lui Constantin. Și-a jignit prin toate acțiunile întreprinse în ultimul timp foștii colegi de partid, i-a jignit pe toți cei care au votat ALDE la alegerile locale și la alegerile parlamentare. Ce simplu este să procedezi astfel, când ai făcut campanie doar stând la dreapta președintelui Tăriceanu și făcând poze...", a mai zis deputatul ALDE.

"Astăzi, Daniel Constantin, într-un material din presă, se declara adversar al președintelui ALDE Călin Popescu-Tăriceanu și nutrea speranța că se vor întâlni în ringul politic, fără să înțeleagă că sunt ringuri și ringuri. În ringul în care Tăriceanu joacă nu este loc pentru Constantin, iar în ringul cu noroi, Tăriceanu nu intră! Poate să aibă Daniel Constantin de partea lui tot timpul din lume și toată răbdarea!", a conchis Steluța Cătăniciu.

Daniel Constantin a spus că eșecul ALDE sub Tăriceanu este iminent, adăugând că excluderea sa a fost un act premeditat. Acesta a mai zis că modelul de leadership pe care actualul lider al formațiunii îl imprimă nu face decât să ducă ALDE sub pragul electoral. Daniel Constantin a anunțat că va continua procesul de anulare a fuziunii dintre PC și PLR, afirmând că Tăriceanu nu a respectat protocolul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel