Alătură-te comunității!
EXCLUSIV  STELA POPESCU, mesaj tulburător înainte de moarte pentru tinerii actori: Ce mult vă iubesc!

Roxana Neagu / 18 Martie 2018 / 10:58 Salveaza PDF Comentarii

Tânăra coregrafă Ioana Macarie de la Teatrul ”Stela Popescu” a dezvăluit mesajul îndrăgitei actrițe transmis tinerilor actori chiar înainte să moară. 

”Eu eram în proiect. A avut spectacol luni și marți, ”Coana Chirița”. Joi s-a întâmplat tragedia și luni, marți a jucat pe scena mare în ”Coana Chirița”. Nu se simțea nimic, doar că și-a exprimat foarte mult atașamentul de oamenii teatrului. Nu știu cum a găsit momentul aceasta, eu îmi aduc aminte, în culise stătea și se uita la dansatori, se uita la noi și ne-a spus: `Ce drag mi-e de voi. Doamne, ce mult vă iubesc!`. Nu am văzut ca un adio, ci ca pe un mesaj motivant. Dar... și cum s-a întâmplat totul, cum a venit imediat domnul Nicolae Pungă, imediat după, dânșii deja vorbiseră, deja stabiliseră direcția în care o să meargă teatrul.” a povestit Ioana Macarie, la interviul DCNews

[citeste si]

”Am avut un șoc”

Aceasta a adăugat că ”Am avut un șoc cu toții”. Ioana Macarie nu s-a uitat la imaginile cu Stela Popescu din cadrul Galei: ”Nici nu știu cum am fi putut să reacționăm dacă nu se întâmpla asta la spectacol. De aia nici n-am vrut să mă uit”.

”A pasat cumva. Lucrurile s-au aranjat.” mai dezvăluie Ioana Macarie.  loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
Flash-mob. Dans popular de Ziua Internațională a Dansului

George Mihail Pârvan / 26 apr, 07:14

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.
Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.14