Stațiuni balneare, investiții. Teodorovici: Fond de 310 milioane de lei

Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici

Eugen Teodorovici a explicat, vineri, în ce constă proiectul de modernizare a stațiunilor balneare care va începe în 2019.

Eugen Teodorovici a declarat că va fi prevăzută o sumă importantă pentru modernizarea a 31 de stațiuni balneare din România. Revitalizarea turismului balnear s-a produs în 2018 prin programul de acordare a voucherelor de vacanță.

 Citește și: OUG măsuri fiscale. Dăncilă, anunțul serii

"Este o responsabilitate pe care o purtăm ca și oameni politici. Este o răspundere politică și guvernamentală să punem în centrul preocupărilor bunăstarea Românilor. O primă măsură este propunerea de a înființa un fond privind dezvltarea a 31 de stațiuni balneare de interes național pentru care în bugetul anului viitor vom prevedea o sumă de 310 milioane de lei. Scopul acestui program este de a reabilita, a moderniza tot ce ține de partea de infrastructură, de acces la aceste puncte de interes național, de asemenea extinderea de capacități dle tratament balnear, dotări cu echipamente moderne și cheltuieli privind pregătirea personalului medical.  De asemenea, statul, prin acest program sprijină într-o proporție de 50% din cheltuielile eligibile prevăzute în această ordonanță de urgență acordând sub forma unei scheme de ajutor de stat până la maximul 200.000 de euro pentru cheltuielile ce vizează activitățile economice", a declarat Eugen Teodorovici.

Citește și: Petre Daea: Suntem înconjurați de boli. Luăm incineratoare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel