Stat paralel. Traian Băsescu: Deși o să-l supăr pe Ciutacu...

Traian Băsescu a vorbit astăzi la România TV despre statul paralel. El i-a transmis un mesaj jurnalistului Victor Ciutacu.

Traian Băsescu a precizat că deși îl va supăra pe jurnalistul Victor Ciutacu, el nu crede în existența unui stat paralel. Fostul președinte și-a argumentat punctul de vedere.

„Deși o să-l supăr pe Ciutacu, cred că e o reușită sintagma jurnalistică, dar nu are cum să existe un stat paralel.

Expresia a fost lansată de PSD. PSD visează stat paralel. Pentru ei statul e Kiseleff. Ei se întâlnesc acolo, stabilesc programe, miniștri, când cade guvernul. Nu se substituie partidul instituțiilor. Ei în momentul de față au substituit instituțiile cu partidul”, a declarat Traian Băsescu, la România TV.

[citeste si]

Fostul președinte a mai precizat că „au comportament de partid comunist. Pe vremea lui Ceaușescu partidul stabilea și guvernul executa”.

Întrebat despre cum funcționau lucrurile pe vremea când era președinte, Traian Băsescu a spus că: „Eu eram parte din Executiv, eram în funcție. Nu se discuta în Modrogan și stabileam că dărâm guvernul. Ori mergeam la Guvern, instituțional și constituțional, ori îi chemam la Cotroceni. Așa spune în Constituție. Președintele poate chema Guvernul la Cotroceni în probleme importante”, a mai adăugat Traian Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel