Sorin Ilieșiu, acuzații dure pentru PDL: Tupeul lor este nemărginit

sorin iliesiu
sorin iliesiu

Sorin Ilieșiu (PLR) este de părere că acuzațiile de fraudare a alegerilor venite din partea PDL nu sunt altceva decât fumigene, menite să distragă atenția opiniei publice de la candidatul Klaus Iohannis, incapabil să facă față campaniei prezidențiale.

VEZI ȘI: Regele Mihai, la Antena 3. Controverse legate de difuzarea interviului la Antena 3

"Urmașii lui Traian Băsescu ne arată pe zi ce trece că tupeul lor este nemărginit. După ce alegerile din 2009 pentru Președinția României au ridicat mari semne de întrebare, multă lume acuzând frauda din secțiile din diaspora, reprezentanții PDL vin acum și acuză o presupusă fraudă care ar putea avea loc la alegerile din toamnă. Disperarea, dar și lipsa unui proiect prezidențiabil concret și serios, îi determină pe pedeliști să arunce în spațiul public tot felul de bombe, care nu au nicio susținere în realitate. Fumigenele pe care le împrăștie cei din PDL și PNL în spațiul public au rolul de a încerca să distragă atenția opiniei publice de la candidatul Klaus Iohannis, care ne demonstrează pe zi ce trece că nu poate face față campaniei pentru alegerile prezidențiale", susține Sorin Ilieșiu.

CITEȘTE ȘI: Elena Udrea, APEL către Klaus Iohannis

Acesta a mai zis: "În loc să creeze teme false, cei din PDL ar trebui ca, mai întâi, să explice acuzațiile de fraudă din 2009. Nu avem cum să uităm modul destul de bizar în care s-a votat în Franța, acolo unde era unul dintre reprezentanții de seamă ai regimului Băsescu și anume, Teodor Baconschi. Deși declară că s-au dezis de Traian Băsescu, PDL reia, prin fostul prezidențiabil, actuala umbră a lui Iohannis în lupta prezidențială, Cătălin Predoiu, o temă pe care și președintele a folosit-o de-a lungul timpului. În timpul campaniilor sale, fie pentru a scăpa de suspendare, fie pentru a ajunge președinte, Traian Băsescu anunța pe unde putea că va avea loc o fraudă uriașă și că voturile oamenilor vor fi înșelate. Mai de fiecare dată nu a putut susține și cu documente aceste afirmații".

"Prin preluarea practicilor specifice lui Traian Băsescu, PDL alături de noii lor parteneri de la PNL arată că vor să ducă mai departe regimul Băsescu, cu toate încercările de manipulare ale opiniei publice. De fapt, ce fac cei din PDL și PNL este doar să confirme ceea ce știm cu toții, că împreună cu PMP fac jocurile politice ale lui Traian Băsescu", a mai declarat senatorul Sorin Ilieșiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel