EXCLUSIV  Sorin Cîmpeanu: Smaranda Angheni, extrem de recunoscută și activă la nivelul francofoniei

Roxana Neagu / 03 noi 2017 / 13:25 Salveaza PDF Comentarii

În contextul în care a vorbit despre ajutorul pe care-l poate da Agenției Universitare a Francofoniei pentru creșterea calității învățământului superior românesc, președintele AUF a dat un nume extrem de apreciat. 

Smaranda Angheni, rector al Universității ”Titu Maiorescu”, cel mai bun profesionist de drept comercial din România, este ”o persoană extrem de activă și recunoscută la nivelul francofoniei” afirmă Sorin Cîmpeanu, președintele Agenției Universitare a Francofoniei (AUF), într-un interviu pentru DCNews. 

[citeste si]

Sorin Cîmpeanu a mai subliniat că: ”Avem o nouă strategie a francofoniei, lansată de anul acesta. Principala prioritate este creșterea calității în învățământ, în formare și în guvernanța universităților, a doua este aceea de consolidare a parteneriatului între școală și întreprinderi, a treia prioritate este consolidarea a rolului universităților ca motor al dezvoltării locale și regionale, inclusiv de susținere a rolului universităților în menținerea păcii în zonele unde avem tensiuni”. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24