Sondaj Avangarde: USR, prima reacție

Sondajul efectuat de Avangarde care arată o victorie detașată a PSD-ului și scoruri mai mici decât cele prognozate pentru Partidul Național Liberal și Uniunea Salvați România a stârnit prima reacție din USR. În opinia membrilor Uniunii Salvați România procentul obținut de partid va fi cu siguranță mai mare de 8 %. 

Acum că noi o să luăm 8, că o să luăm 10 % 12 % sau 15 % vom vedea pe 11 decembrie. Eu n-aș vrea să fac prognoze. Singurul sondaj comandat de noi este cel de la Kantar TNS unde noi aveam 19 %, cu o marjă de eroare de 3 %. Poate o sa fie în jur de 15 %, ei zic că 8 %, dar eu cu siguranță vă spun că va fi mai mult decât arată acest sondaj de 8%. Asta pentru că eu stau în stradă de trei săptămâni și vorbesc cu oamenii și le văd feedback-ul. Rezultatul va depinde foarte mult și de prezența la vot," a declarat Ionuț Moșteanu, candidat USR la alegerile parlamentare.

Ce se întămplă cu ALDE 

Și noi avem un sondaj făcut de o casă de sondare interenațională. Singura constantă este a PSD-ului care atinge aproximativ 40 %. Rămâne de văzut dacă ALDE intră în Parlament. O prezență mare la vot ar putea să lase ALDE în offside," a completat Ionuț Moșteanu în exclusivitate pentru DCNews. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel