Sondaj Avangarde. Marius Pieleanu: O spun pentru prima oară în viață

Sociologul Marius Pieleanu spune că sondajul prezentat recent, referitor la încrederea în guvern vs încrederea în PSD a dus la o supradimensionare a situației. 

Pieleanu spune că diferența prezentă în sondaj în ceea ce privește încrederea românilor în guvern și în PSD este una firească. 

"Eu nu am dat nimic altceva decât ceea ce prezint lunar. Am spus că Guvernul este într-o semnificativă scădere, este reală aceasta chestiune. Partidul rămâne în continuare la un scor ușor superior celui obținut la alegerile din urmă cu zece luni. E o ruptură într-adevăr între încrederea în partid și încrederea în Guvern și este firească. În general, electoratul PSD-ului este unul care în general are cristalizată foarte clar opțiunea de vot. PSD beneficiază de o încredere de aproximativ 40 %, iar guvernul de 27 %, spre 30 %, nu este o cifră mică. S-a supradimensionat așa zisa scădere a încrederii în Guvern până la un posibil conflict între Liviu Dragnea și Mihai Tudose," a spus sociologul la România TV. 

Marius Pieleanu spune că pentru institutul pe care îl conduce, aspectul cel mai important este încrederea. 

"Vă spun o chestie, pentru prima oară în viață. Un institut ca al meu trăiește într-o economie de piață, una reală. Mă duc pe SEAP, de cele mai multe ori pierd, uneori mai și câștig. Am contracte cu orice partid politic din această țară. Eu trăiesc din ce ofer beneficiarului. Nu-mi permit să dau cifre care nu au legătură cu realitatea. Cel mai important lucru la un institut este credibilitatea," a mai spus Pieleanu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel