Soluția lui Blaga pentru redresarea PDL-ului

Vasile-Blaga-si-a-lansat-motiunea-la-Targoviste
Vasile-Blaga-si-a-lansat-motiunea-la-Targoviste

Președintele PDL, Vasile Blaga, a prezentat sâmbătă, la Zalău, unul din motivele care au dus la declinul partidului și a oferit soluția pentru rezolvarea acestei probleme. El a declarat că democrat liberalii trebuie să revină la însemnele care i-au consacrat.

Blaga: Nu îmi e rușine că am fost în FSN

Vasile Blaga susține că democrat liberalii trebuie să revină la însemnele care i-au consacrat. Acesta a arătat că partidul a avut de pierdut la alegerile locale când au existat 19 sigle diferite, printre care un trifoi, un trandafir verde şi chiar o lotcă.

"Noi trebuie să revenim la însemnele care ne-au consacrat: portocaliu, trandafir, verde înrourat. Am plătit pentru că nu am făcut aşa. Am plătit pentru că încă de la mijlocul lui 2010, când au avut loc alegeri parţiale pentru Parlament, nu am candidat sub sigla noastră. La alegerile locale am avut 19 sigle", a precizat liderul PDL, citat de agerpres.

Blaga a dat exemplul unor judeţe precum Dâmboviţa, Mehedinţi, Argeş sau Botoşani care la alegerile locale a avut ca siglă un "trandafir verde ca brotacul", un trifoi cu patru foi, un măr verde şi respectiv o lotcă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel