Socaciu, candidat în Diaspora alături de Ionela Prodan

Listele pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie suportă modificări de la o zi la alta la nivelul tuturor partidelor. La PSD au apărut câteva modificări de ultimă oră. Astfel, Victor Socaciu a fost trecut pe listele din Diaspora, acesta candidând alături de Ionela Prodan.

Chiar dacă și-a lansat oficial candidații pentru alegerile parlamentare de la 9 decembrie, USL încă mai lucrează pe listele de candidați. Victor Socaciu a fost exilat în colegiul nr. 1-Europa pentru Camera Deputaților, unde îl va avea  contracandidat pe reprezentantul PDL, William Brânză, după cum scrie pesurse.ro.

De asemenea, în colegiul nr. 3-SUA și America de Nord, PSD a desemnat-o candidată pe Ionela Prodan, mama impresarei Ana Maria Prodan. Aceasta a declarat că va pleca la începutul lunii noiembrie în SUA pentru a-i organiza campania electorala a mamei sale.

Totuși, președintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat, joi seara, că Ana Maria Prodan și-ar fi declarat intenția de a candida pe listele PRM pentru alegerile din 9 decembrie.

Candidatura  Ionelei Prodan pe colegiul din America este benefică pentru aceasta.  Artista are o serie de proprietăți imobiliare în Statele Unite și este cunoscută și iubită pentru spectacolele sale ținute pe tărâm american, atuu binecunoscut și exploatat de conducerea social-democrată. Contracandidatul Ionelei Prodan pe acest colegiu va fi actualul deputat PDL, Mircea Liubanovici, mai scrie pesurse.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel