Soțul lui Clotilde Armande, din nou în USR? Răspunsul lui Nicuşor Dan

Nicuşor Dan a spus că decizia de excludere din partid a lui Sergiu Moroianu, soţul lui Clotilde Armand, nu reprezintă o intimidare.

'Tot ceea ce poate să facă domnia sa este conform statutului, să facă un apel la Comisia de arbitraj. Dacă îl va face, Comisia de arbitraj îl va judeca. Până în momentul ăsta nu a dat niciun semn de a retracta acuzaţiile foarte grave şi mincinoase pe care ni le-a adus', a afirmat Nicuşor Dan, întrebat dacă USR poate reveni la decizia de a-l exclude pe Moroianu din partid.

Potrivit lui Nicuşor Dan, decizia de excludere a lui Sergiu Moroianu a fost luată în unanimitate de Biroul Naţional al partidului.

'Nu cred că este o intimidare, a fost o decizie pe care a luat-o în unanimitate Biroul Naţional prin toţi membrii prezenţi. Eu nu sunt un om conflictual şi cred că trebuie să gândim cu toţii foarte raţional situaţia în care ne aflăm şi mai ales să avem responsabilitate pentru toţi oamenii care îşi pun speranţe în noi', a arătat liderul USR. Sergiu Moroianu a fost exclus din partid, în urma unei decizii luate, vineri seara, de Biroul Naţional al USR. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel