Sindicatul Tarom, probleme semnalate încă din 2001. Document

TAROM
TAROM

DC News a intrat în posesia unui document în care sunt semnalate o serie de probleme în ceea ce priveşte Sindicatul Personalului Navigant Tarom.

Într-un document cu titulatura "Raport cu privire la situaţia şi activitatea S.N.P.T. de la înfiinţare şi până în prezent", datat 2001, sunt enumerate o serie de probleme identificate de către autori. Raportul a fost întocmit la solicitarea membrilor SNPT şi are ca scop unic declarat prezentarea "publică clară şi fără echivoc a tuturor aspectelor negative din activitatea SNPT şi a Consiliului  de Conducere din perioada menţionată", se arată în introducerea documentului.

Iată câteva dintre aspectele semnalate în document: 

- neefectuarea niciunui control al comisiei de cenzori de la înfiinţare;

- lipsa oricăror iniţiative legislative înaintate către Guvern şi Parlament pentru modificarea şi completarea unor acte normative;

- neprezentarea statutelor şi contractelor organismelor şi organizaţiilor cu care SNPT are relaţii de integrare, aderare, cooperare, etc;

- lipsa totală a unei situaţii cu privire la litigiile avute de SNPT şi nerespectarea intereselor personalului navigant ce a subscris la acţiunea de privatizare a Companiei Tarom.

Documentul poate fi studiat în cele ce urmează: 

 

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt1
YesMy