Simona Neumann, dușmanul numărul 1. Grindeanu: "Coriștii" aruncă vorbe goale

Simona Neumann, directorul executiv al Asociației Timișoara Capitală Culturală Culturală Europeană 2021, este ținta unor critici.

Din acest motiv, Sorin Grindeanu a sărit în apărarea ei. Amintim că în această săptămână, un grup format din mai mulți oameni de cultură importanți au inițiat o formă de protest în fața activității Asociației Timișoara Capitală Culturală Europeană.

[citeste si]

"În urmă cu un an și jumătate, Timișoara era declarată Capitală Culturală Europeană, iar această importantă realizare, trebuie să recunoaștem - fie că ne place sau nu -, îi este atribuită pe bună dreptate Simonei Neumann, dar și echipei pe care a coordonat-o. Ca într-un film cu final cunoscut, la scurt timp a apărut un cor de contestatari ai Simonei Neumann, iar vocile s-au înmulțit cu fiecare zi, răsărind personaje care ori sunt de profesie contestatari, ori le place să se audă vorbind indiferent de subiect. "Specialiștii în cultură" au trecut acum la nivelul următor și și-au strigat nemulțumirea la Bruxelles, luând exemplul unui fost procuror comunist care practică acest "sport" foarte des", a spus fostul premier.

"Coriștii" aruncă vorbe goale

"Simona Neumann a devenit dușmanul numărul unu, board-ul Asociației Timișoara Capitală Culturală 2021 este criticat vehement și contestat, dar "coriștii" aruncă vorbe goale, pentru că soluții și variante nu scot la suprafață. Poate că managementul Simonei Neumann nu este perfect, probabil ea și echipa pe care o conduce au comis erori, dar ștergerea tuturor meritelor pe care ea le are și presiunile la care este supusă amintesc de anumite practici de mult apuse. Există o regulă de care, sunt convins, au auzit toți cei care contestă: echipa câștigătoare nu se schimbă, dar, din nefericite, nu se ia în considerare. Cei care astăzi hulesc, ar trebui să sprijine și să încurajeze așa cum suntem noi obișnuiți la Timișoara. Ar fi frumos, nu? Ar fi și mai frumos ca în anul Centenarului, timișorenii să se unească în jurul acestui proiect, să arate din nou că ne caracterizează unitatea, nu dezbinarea și ura", a transmis Sorin Grindeanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel