Silviu Bian, exclus din PDL

silviu-bian
silviu-bian

Biroul Permanent Naţional al PDL a decis excluderea din partid a lui Silviu Bian, fostul şef al ANOFM arestat într-o cauză de corupţie anchetată de DNA, a anunţat luni deputatul Răzvan Mustea, şeful OTPDL, într-un briefing de presă, la finalul şedinţei BPN.

Răzvan Mustea nu a precizat dacă decizia luată în cadrul Biroului Permanent Naţional ar mai necesita o validare în cadrul Consiliului Naţional de Coordonare (CNC) al PDL.

"Astăzi Biroul Permanent Naţional al Partidului Democrat Liberal a hotărât excluderea din partid a domnului Silviu Bian. Astăzi s-a analizat acest caz. Nici nu cred că mai era nevoie de o analiză a activităţii domniei sale din moment ce dânsul a fost implicat într-o chestiune extrem de gravă. Pur şi simplu s-a analizat acest eveniment şi BPN a luat această decizie conform statutului Partidului Democrat Liberal. Biroul Permanent Naţional al partidului poate analiza de la caz la caz problema fiecărui membru din PDL, în primul rând ne referim la demnitari, şi poate decide una dintre sancţiunile pe care statutul le prevede. Iar în cazul de faţă s-a hotărât excluderea din partid a domnului Bian", a declarat deputatul PDL.

Citește și: Elena Udrea: Silviu Bian trebuie exclus din PDL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel