Silvio Berlusconi îi va plăti fostei soții lunar 1,4 milioane de euro

Justiția italiană a decis, în cadrul procesului de partaj, suma pe care fostul premier al Italiei, Silvio Berlusconi, va trebui să i-o plătească lunar celei care i-a fost soție timp de 19 ani.

Veronica Lario, fosta soţie a lui Silvio Berlusconi, trebuie să primească suma de 1,4 milioane de euro pe lună din partea politicianului italian, potrivit deciziei justiției italiene, suma fiind însă cu 1,6 milioane de euro mai mică decât se stabilise în urmă cu trei ani în prima sentință pronunțată la Milano.

Judecătoarea Anna Maria di Oreste, de la Tribunalul din Monza (Milano), a respins cererea avocatului Veronicăi Lario, privind o indemnizaţie lunară de trei milioane de euro.

„Veronica Lario, învinsă în procesul de partaj cu Silvio Berlusconi: va primi "doar" 1,4 milioane pe lună...", a titrat ironic cotidianul Corriere della Sera, scrie Mediafax, potrivit Digi 24.

Veronica Lario (în vârstă de 58 de ani) a intentat divorţ de Silvio Berlusconi (78 de ani) în mai 2009, după 19 ani de căsătorie şi după o serie de aventuri extraconjugale ale liderului politic italian care au culminat cu participarea acestuia la petrecerea de majorat a unei adolescente, Noemi Letizia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel