Silvio Berlusconi, externat după spitalizarea pentru un control de rutină

Silvio Berlusconi, externat după spitalizarea pentru un control de rutină
Silvio Berlusconi, externat după spitalizarea pentru un control de rutină

Fostul prim-ministru italian Silvio Berlusconi a fost externat miercuri din spitalul San Raffaele din Milano, unde fusese admis luni pentru un control de rutină, a afirmat o sursă din cadrul partidului său Forza Italia, transmite joi Reuters.

Într-un comunicat emis anterior miercuri, Forza Italia anunţa că Berlusconi - care fusese spitalizat în ianuarie la Monaco din cauza unor probleme cardiace - era la San Raffaele pentru monitorizare clinică şi ajustarea unui tratament în curs.

Înainte de internare, magnatul media în vârstă de 84 de ani a locuit la reşedinţa sa din orăşelul Arcore de lângă Milano, a menţionat o a două sursă din partid. 'Va trebui să se odihnească o vreme', a adăugat aceasta.

Berlusconi nu a putut fi prezent în cursul dimineţii de miercuri la şedinţa de judecată de la Milano într-un proces în care este implicat.

În septembrie trecut, Berlusconi a supravieţuit maladiei COVID-19, despre care a spus că a fost 'cea mai periculoasă provocare a vieţii' sale. Perioada de recuperare şi-a petrecut-o în mare parte în casa din Provence a fiicei sale Marina. El a trecut în 2016 printr-o intervenţie majoră pe cord şi a suferit şi de cancer de prostată, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel