Shuri, sora lui Black Panther, va avea propria bandă desenată - VIDEO

Aventurile inedite ale surorii super-eroului Black Panther, Shuri, vor fi difuzate separat de Marvel.

Marvel va publica aventurile inedite ale surorii super-eroului Black Panther, devenită la rândul său faimoasă graţie filmului care l-a consacrat pe fratele său - primul de acest gen cu o distribuţie alcătuită exclusiv din actori afro-americani, informează AFP.

Shuri, sora acestuia, este micul geniu al familiei, capabilă să inventeze numeroase obiecte şi echipamente cu conţinut tehnologic ridicat - multe dintre acestea folosite de fratele său, T'Challa, atunci când poartă costumul de Black Panther.

Shuri - The Black Panther's sister

Personajul său, cu o personalitate vie şi plină de umor, interpretat actriţa Letitia Wright, a sedus publicul, aşa că Marvel a decis să-i ofere propria sa bandă desenată. Primul album 'Shuri - The Black Panther's sister' va fi lansat în octombrie, a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al Marvel, confirmând o informaţie apărută pe site-ul Bustle. Chiar dacă Shuri nu este prima eroină de culoare a universului benzilor desenate, fiind devansată de Storm, una dintre membrele grupului X-Men, albumele de benzi desenate consacrate unor eroine de culoare sunt foarte rare.

VIDEO  Shuri - The Black Panther's sister

Marvel a încredinţat autoarei afro-americane Nnedi Okorafor scenariul aventurilor lui Shuri. Cu încasări de de 1,34 miliarde de dolari, 'Black Panther', a marcat un punct de cotitură în istoria reprezentării persoanelor afro-americane în cinematografia americană, aminteşte AFP.

Vezi și: Black Panther sparge barierele impuse în Arabia Saudită: Interdicție veche de 35 de ani


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel