Sevil Shhaideh: Au fost AMENINȚĂRI. Nu am beneficiat de pază

Sevil Shhaideh a vorbit într-un interviu cu jurnalistul Adrian Ursu, la Antena 3 despre amenințările pe care le-a primit și care au determinat-o să se retragă și să refuze să mai fie propunerea PSD pentru postul de premier.

”Au fost câteva telefoane de amenințări. Din aceste considerente nici nu am mai răspuns la telefon. Problema a fost când pe conturile de Facebook ale copiilor și a soțului au început inițial niște mesaje iar mai apoi amenințări greu de reprodus.

Gândiți-vă că eu fiind doar o propunere nu am beneficiat de niciun serviciu de pază. Nici nu m-am gândit că aș avea nevoie. Am fost ministru și nu am avut nici în perioada respectivă serviciu de pază.

Am doi copii care merg la școală. O fetiță de 18 ani și un băiețel de 15 ani care sunt cetățeni români și încearcă să înțeleagă ce se întâmplă în jurul lor acum”, a spus Sevil Shhaideh într-un interviu acordat Antenei 3.

Totodată, ea a mai menționat că amenințările au fost în limba româna, engleză, dar și arabă. În urma acestora familia a decis să își închidă conturile de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel