Sevil Shhaideh: Au fost AMENINȚĂRI. Nu am beneficiat de pază

Sevil Shhaideh a vorbit într-un interviu cu jurnalistul Adrian Ursu, la Antena 3 despre amenințările pe care le-a primit și care au determinat-o să se retragă și să refuze să mai fie propunerea PSD pentru postul de premier.

”Au fost câteva telefoane de amenințări. Din aceste considerente nici nu am mai răspuns la telefon. Problema a fost când pe conturile de Facebook ale copiilor și a soțului au început inițial niște mesaje iar mai apoi amenințări greu de reprodus.

Gândiți-vă că eu fiind doar o propunere nu am beneficiat de niciun serviciu de pază. Nici nu m-am gândit că aș avea nevoie. Am fost ministru și nu am avut nici în perioada respectivă serviciu de pază.

Am doi copii care merg la școală. O fetiță de 18 ani și un băiețel de 15 ani care sunt cetățeni români și încearcă să înțeleagă ce se întâmplă în jurul lor acum”, a spus Sevil Shhaideh într-un interviu acordat Antenei 3.

Totodată, ea a mai menționat că amenințările au fost în limba româna, engleză, dar și arabă. În urma acestora familia a decis să își închidă conturile de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel