Sergiy Mishchurenko, ucraineanul care a cucerit inimile juraților la Românii au Talent. Dragoș Bucur: Momentul este impecabil, e strălucitor!

Românii au talent
Românii au talent

Sergiy Mishchurenko a cucerit inimile juraților și ale oamenilor din public prin dansul prezentat pe scena de la Românii au Talent. 

Sergiy Mishchurenko este un tânăr în vârstă de 33 ani care s-a născut în Ucraina, dar în prezent locuiește în Koln, Germania. Concurentul este dansator, artist și acrobat, iar pe scena de la Românii au Talent a prezentat un dans acrobatic în urma căruia a cucerit inimile juraților și ale oamenilor din public. 

Întrebat dacă are un ritual înainte de a intra pe scenă, acesta a spus că îi place să asculte muzică și să se încălzească. 

„Trebuie să mă încălzesc 40 de minute înainte să ies pe scenă. Ascult muzică, mă concentrez”, a spus concurentul.

 

Dragoș Bucur: Momentul este impecabil

„Cred că momentul tău este impecabil, e strălucitor, este decupat, tăiat, la perfecție, este ca un diamant. Este impecabil momentul!”, a spus Dragoș Bucur.

„Păreai pierdut la început și tu de fapt ascundeai siguranța unui număr care s-a dovedit a fi fenomenal. S-a mai văzut genul ăsta de act la Românii au Talent, dar al tău, din punctul meu de vedere, este cel mai bun de până acum.”, a spus Bobonete.

„Talentul este un dar de la Dumnezeu. Îți mulțumim că l-ai împărtășit cu noi. Vreau să fie primul „Da” din partea mea, care e din inimă!”, a spus Andra. 

Sergiy Mishchurenko a primit patru de „Da" și a trecut în etapa următoare la Românii au Talent. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel