Senatul, CONVOCAT de URGENȚĂ de Cazanciuc. Olguța Vasilescu, reacție virulentă

foto: Facebook Robert Cazanciuc
foto: Facebook Robert Cazanciuc

Robert Cazanciuc a convocat de urgență Senatul, în ceea ce privește proiectului de lege pentru autonomia Ținutului Secuiesc. Iată reacția dură a Olguței Vasilescu. 

Președintele Senatului, Robert Cazanciuc, a anunțat în urmă cu câteva minute, pe rețelele de socializare, că senatorii vor vota împotriva proiectului de lege privind autonomia Ținutului Secuiesc și că vor avea o ședință de urgență.

"Astăzi, de la ora 14.00, am convocat plenul Senatului cu un singur punct pe ordinea de zi. Senatorii PSD vor vota ÎMPOTRIVA proiectului de lege privind autonomia Ținutului Secuiesc!", a scris Robert Cazanciuc pe pagina de Facebook. 

Reacția Olguței Vasilescu



"Asa e cand se plimba un inconstient de la PNL, bolnav de Covid, prin Camera Deputatilor si iti baga tot parlamentul in izolare la domiciliu. Trec tot felul de cretinisme tacit, adica fara vot, fiindca nu se mai poate lucra in program normal de lucru. Astazi, senatorii PSD, care detin majoritatea la Senat, vor vota impotriva acestui proiect de lege total neconstitutional si vor respinge pentru totdeauna aceasta noua tentativa de subminare a statului national, unitar si indivizibil", a fost reacția Liei Olguța Vasilescu, pe pagina personală de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel