Senatorul Dorel Borza demisionează din PDL pentru a trece la PNL

dorel borza
dorel borza

Senatorul PDL, Dorel Constantin Vasile Borza, şi-a anunţat, marţi, demisia din grupul parlamentar al PDL şi afilierea la grupul liberal.  Dorel Constantin Vasile Borza este senator de Timiş.

 Acesta a declarat în plenul Senatului că, începând de marţi, îşi încetează activitatea în grupul parlamentar PDL.

 "În continuare, îmi voi continua activitatea ca senator independent, afliliat PNL", a spus Borza.

Ruptura de PDL era anunțată încă din luna aprilie, când preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, declara că senatorul democrat-liberal Dorel Borza îl asigura că îi va susţine candidatura la Primăria Timişoara, care a și câștigat-o în urma alegerilor locale,  şi i-ar fi spus că este "total nemulţumit" de PDL, "partid care se îndreaptă spre pierzanie".

 ”Domnul Dorel Borza mi-a spus că e total nemulţumit de PDL, că de vreo doi ani nu mai calcă în sediul PDL şi că îşi dă seama că acest partid e pe un drum spre pierzanie. Domnul Borza mi-a reiterat recent că îmi va susţine candidatura pentru Primăria Timişoarei, nu am văzut vreo declaraţie politică, acestea au fost discuţii confidenţiale. Nu i-am propus să vină la PNL. Dacă el doreşte să mă susţină, nu am făcut nicio înţelegere să îmi expliciteze în ce constă susţinerea”, afirma Nicolae Robu înainte de începerea campaniei electorale pentru alegerile locale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel