Senator PSD, ACCIDENT rutier. Un copac a CĂZUT peste mașină

Un copac rupt de furtună a avariat vineri seara autoturismul în care se afla senatorul PSD Cristian Marciu, pe o stradă din municipiul Giurgiu. 

Potrivit inspectorului şef al ISU Giurgiu, Emil Apostol, maşina în care se afla Cristian Marciu a suferit avarii importante, dar senatorul a scăpat nevătămat. 

"Am primit din partea ANM atenţionare de cod galben pentru fenomene meteo periculoase în această seară şi, la scurt timp, a fost primit un apel la 112 prin care domnul Cristian Marciu, ca simplu cetăţean, fără a-şi declina calitatea de senator, a anunţat singur că un copac a căzut peste maşina în care se afla pe strada Stejarului din municipiul Giurgiu", a declarat, inspectorul şef al ISU Giurgiu, informează Agerpres.

Peste maşină au căzut şi cabluri electrice, iar la faţa locului s-a deplasat o autospecială cu apă şi spumă, precum şi un echipaj al Detaşamentului de Intervenţii Giurgiu format din cinci subofiţeri. Aceştia au luat legătura cu cei de la ENEL pentru întreruperea energiei electrice în zonă şi au demarat acţiunea de degajare a copacului. 

"Senatorul Cristian Marciu se afla pe scaunul şoferului şi a ieşit singur pe uşa din dreapta. Am vorbit personal cu dumnealui şi mi-a spus că este bine şi nevătămat, dar maşina în care se afla a suferit avarii importante, având uşa din stânga, capota şi plafonul îndoite", a completat Emil Apostol. 

În judeţul Giurgiu este în vigoare vineri seara o atenţionare cu cod galben privind descărcări electrice, averse, grindină. 

[citestes si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel