Seidler (USR): ”Pe el îl susțin premier!” Nu e Cioloș

Deputatul USR Cristian Seidler a spus pe cine ar susține drept premier.

”Vă dau un exemplu de premier cu care aș merge fără probleme în alegeri - Claudiu Năsui. Pentru acest lucru trebuie să facem alegeri anticipate. Este deputat USR. Este principalul nostru comunicator și membru în Comisia Buget - Finanțe, este un băiat de o inteligență remarcabilă”, a zis Cristian Seidler, de la USR, la Antena 3, în emisiunea lui Mihai Gâdea.

Cine este Claudiu Năsui, conform propriei prezentări de pe site-ul USR:

”Claudiu Iulius Gavril Năsui s-a născut în București, este ONG-ist și economist specializat în finanțe. A făcut parte din cabinetul Ministrului Finanțelor Publice în cadrul guvernului Cioloș, unde a lucrat la proiecte de transparență bugetară, îmbunătățirea legislației privind investițiile publice și dezvoltarea mijloacelor moderne de plată a impozitelor cu cardul.

Înainte de a se alătura guvernului, Claudiu Năsui a lucrat exclusiv în sectorul privat, în consultanță financiară și în sectorul bancar. Claudiu a absolvit de la facultatea de finanțe a universității Paris-Dauphine și a efectuat un Master la universitatea Bocconi, în Italia, tot în domeniu finanțelor.

Întors după studii în România, Claudiu Năsui a fondat Societatea pentru Libertate Individuală, asociație non-profit prin care a desfășurat multiple proiecte vizând transparentizarea administrației publice, educația economică și promovarea libertății economice. Printre acestea se numără Economy Works, seria de cursuri online de economie dedicată liceenilor în care elevii sunt premiați cu premii în bani și cu participarea complet gratuită la școli de vară din Germania și Statele Unite.

În 2014, pentru a combate promisiunile populiste ale unei clase politice devenite iresponsabilă, care promite veșnice scăderi de taxe și creșteri de cheltuieli, Claudiu Năsui a lansat Open Budget, platforma de transparență bugetară care prezintă bugetul statului într-un mod inteligibil și transparent oricui este interesat. Platforma permite, de asemenea, simularea de multiple alocări bugetare cu scopul de combate iresponsabilitatea politicilor publice prin transparență sporită.

VEZI ȘI: EXCLUSIV Petrecere pentru condamnarea lui Dragnea - video pe care merită să-l vedeți

Claudiu Năsui practică tenisul de masă și de câmp. În timpul liber urmărește atent subiecte de politică internațională și dezbateri competitive. Pentru relaxare iese la alergat în Herăstrău. Este pasionat de tehnologie și de Science Fiction”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel