Șeful Poliției Metrou, URMĂRIT în trafic. Era BĂUT la volan - surse Mediafax

Potrivit unor surse Mediafax, șeful Poliției Metrou, din cadrul DGPMB, ar fi fost prins băut la volan și urmărit în trafic.

Șeful Poliției Metrou, Emanuel Nica, ar fi fost prins băut la volan. După ce a fost testat și i-a fost reținut permisul, Nica ar fi urcat la volan și ar fi plecat, astfel că a fost urmărit și dus la o subunitate de poliție, unde i s-a deschis dosar penal.

Polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere au oprit, miercuri, pentru control, în Sectorul 4, un șofer care a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost sancționat și i s-a reținut permisul pentru o perioada de 90 de zile.

După sancționare, a urcat la volan și a plecat, deși dreptul de a conduce îi fusese suspendat

După sancționare, bărbatul a urcat la volan și a plecat, în condițiile în care dreptul de a conduce îi fusese suspendat, astfel că oamenii legii l-au urmărit pe bărbatul de 49 de ani, care a fost imobilizat și dus la sediul subunității de poliție, unde a fost întocmit un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Potrivit Brigăzii Rutiere, este vorba de un polițist în cadrul DGPMB și la acel moment se afla în timpul liber. În prezent, acesta este în concediu de odihnă.

Din dispoziția conducerii Poliției Capitalei, structura de control intern face verificări cu privire la situația înregistrată.

Surse apropiate anchetei au declarat pentru Mediafax că polițistul prin băut, care nu s-a conformat echipajului de poliție aflat în timpul misiunii este Emanuel Nica, șeful Poliției Metrou.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel