Şeful mascaţilor Vrancea, căutat în râul Siret după ce și-a salvat fiica de la înec

Comisarul şef Tomiţă Lazăr, de la IPJ Vrancea, este căutat în râul Siret. El a reușit să-și salveze fiica de la înec, dar a dispărut în apele râului.

Comisarul şef Tomiţă Lazăr petrecea weekendul cu familia şi mai mulţi prieteni pe malul Siretului, la balastiera Bilieşti. Fiica sa a vrut să răcorească, dar a fost luată de curenţi, iar poliţistul a sărit să o salveze. A reuşit să o scoată la suprafaţă, apoi toată familia a fost martoră la tragedie, poliţistul a fost tras de curenţi la fund şi nu a mai reuşit să iasă din apă, potrivit România TV.

Pompierii l-au căutat cu 2 bărci pneumatice. Au sărit să-i ajute și colegii polițişti. În speranţa că-l vor găsi, salvatorii au continuat căutările chiar şi după lăsarea întunericului, la lumina lanternei. Drama este cu atât mai mare cu cât poliţistul se pregătea să fie socru mic săptămâna viitoare. Cealaltă fiică a lui urma să se mărite.

Şeful mascaţilor din Vrancea era unul dintre cei mai puternici poliţişti din ţară. De-a lungul carierei a obţinut 26 de medalii la concursurile de forţă organizate de IGPR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel