Sectorul 4. Fără cozi și aglomerație la plata taxelor și impozitelor

Șeful OMV reacționează la adresa măsurilor UE de combatere a crizei energetice: Impactul poate fi masiv
Șeful OMV reacționează la adresa măsurilor UE de combatere a crizei energetice: Impactul poate fi masiv

Sectorului 4. Contribuabilii au la dispoziție peste 500 de noi locații în toată țara în care își pot achita dările la stat 

Statul la coadă, aglomerația de la ghișee, timpul pierdut și nervii întinși la maximum pot deveni "istorie" pentru locuitorii sectorului 4 al Capitalei.

Mai mult, contribuabilii care vor să scape cât mai repede de plata taxelor și impozitelor locale, pot face toate aceste plăți în doar câteva minute, fără să mai stea ore în șir la ghișeu. Nici măcar nu mai sunt nevoiți să meargă la sediile Direcției Generale de Impozite și Taxe Locale Sector 4.

Fie că sunt în vacanță, pe autostradă sau în orice altă localitate din țară, tot ce trebuie să facă pentru a achita o amendă, un impozit pe casă sau pe mașină, e să ajungă în cea mai apropiată benzinărie OMV. Aici, o dată cu plata unui plin de combustibil, spre exemplu, oamenii vor putea achita la casă, orice altă sumă datorată bugetului local al sectorului 4, pe baza actelor de identitate.

Citeste si: EXCLUSIV Unde vor plăti locuitorii Sectorului 4 taxa de gunoi

Pentru aceasta, casierii benzinăriilor îi vor identifica mai întâi pe contribuabili într-o bază de date, pentru a vedea exact care sunt sumele de plată. Ulterior, o dată banii încasați, tot casierii vor elibera obligatoriu și o dovadă de plată.

Noul mod de încasare a taxelor și impozitelor locale este posibil datorită introducerii sistemului WESTACO EXPRESS. Implementat în toate cele 508 stațiile OMV din România, dintre care 87 doar în capitală, serviciul permite plata cu numerar a sumelor datorate bugetului local și este configurat astfel încât să ofere contribuabililor o multitudine de avantaje.

Serviciul este disponibil 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână din 7, având în vedere că programul de lucru în benzinăriile OMV este unul non stop. Totodată, accesul celor care vor să-și achite dările la stat este facil, în locuri securizate, prevăzute cu spații de parcare.

În evidențele Direcției Generale de Impozite și Taxe Locale Sector 4 figurează aproximativ 200 de mii de contribuabili, atât persoane fizice cât și juridice.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel