Sebastian Lăzăroiu și Elenina Nicuț, demers video pentru Fundația MP

elenina_lazaroiu
elenina_lazaroiu

Consilierul prezidențial Sebastian Lăzăroiu și avocata Elenina Nicuț invită la înregimentare în Mișcarea Populară. Fiecare dintre cei doi își susțin în câte o înregistrare video, postate pe pagina de socializare a fundației,  motivele pentru care Mișcarea Populară trebuie să devină o forță.

Sebastian Lăzăroiu explică, în scurta intervenție video filmată în aer liber, motivele pentru care susține Mișcarea Populară "De ce sunt alături fundației Mișcarea Populară? O să îți dau trei motive. Primul: pentru ca vocea ta să se facă auzită în marile dezbateri naționale de anul acesta, vorbesc de revizuirea Constituției, regionalizare, legea sănătății, legea electorală. Al doilea motiv: pentru că e timpul să avem încredere unii în ceilalți. Al treilea motiv: pentru că și tu, ca și mine, crezi în viitorul României și crezi în viitorul copiilor noștri".

Dacă mesajul consilierului prezidențial a avut până acum până într-o sută de like-uri, există și câteva comentarii critice: "daca vreti sa viti credibil !nul copiati pe presedinte prin gradina ,sunteti un om deosebit nu mai aveti nevoie de reclama" sau "total neinspirat de data asta... cu astfel de mesaje, dar o sa ma limitez la pct.2 si tac!", în timp autoarea unui alt comentariu scrie "(...) Cine ne cheama acum in MP? Oameni politici, fiica unui PDL-ist cu probleme de coruptie (Elenina Nicut) si un sociolog onest si increzator dar fara experienta in a se proteja de politicieni! Sper sa reusiti stimati oameni onesti dar nu in a pacali oamenii ci in a va curata din interior de gunoaie si falsi reformatori! (...)".

 

Într-un cadru asemănător, Elenina Nicuț încearcă și ea să-i convingă pe români să se înscrie în Mișcarea Populară „Veniți cu noi, veniți în Mișcarea Populară, pentru a vedea cu propriii ochi și a arăta și altora că se poate și altfel. Criticăm, vedem, dar nu este suficient, putem să și facem concret ceva. Unde-s doi, puterea crește. Haideți alături de noi să devenim o forță și împreună să încercăm să schimbăm România”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel