Sebastian Ghiţă: RTV şi-ar putea schimba numele în România TV

Sebastian Ghita
Sebastian Ghita

Sebastian Ghiţă, patronulteleviziunii RTV, a declarat marţi, în şedinţa Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), că este dispus să schimbe denumirea postului în România TV.

În şedinţa de marţi a CNA a fost discutată solicitarea S.C. Ridzone Computers SRL din Târgu Jiu cu privire la modificarea grilei de program şi autorizarea studioului de la Casa Presei Libere al postului RTV.

La şedinţa Consiliului au participat şi Sebastian Ghiţă, director la Ridzone Computers, şi împuternicitul lui Radu-Mihai Tronaru, acţionarul societăţii Ridzone Computers SRL şi Roxana Niculescu, fost director de programe al postului Realitatea TV şi viitor director de programe la RTV. Pe de altă parte, la şedinţă au fost prezenţi şi Sorin Enache şi Sergiu Toader, cei care coordonează televiziunea de ştiri Realitatea TV.

Unul dintre subiectele abordate în cadrul şedinţei CNA a fost marca RTV, revendicată atât de Ridzone Computers, cât şi de Realitatea Media.

Postul generalist RTV, deţinut de Ridzone Computers, cu sediul în Târgu Jiu, a primit licenţă şi decizie de autorizare de la CNA în 2008.

Pe de altă parte, reprezentanţii Realitatea Media au precizat că marca RTV a fost înregistrată de societate la OSIM în martie 2008.

"Nu a fost intenţia noastră să creăm această dispută. Vă rog să nu ne suspectaţi de dorinţa de a fura din munca dânşilor, de a-i parazita. Numai în instanţă şi numai între părţi poate exista o discuţie privind marca", a spus însă Sebastian Ghiţă.

În plus, Ghiţă a mai spus că poate propune un nume nou pentru postul RTV. În acest sens, reprezentanţii Ridzone Computers - Sebastian Ghiţă, Roxana Niculescu şi un avocat - s-au retras timp de câteva minute, revenind în şedinţa CNA cu propunerea de a schimba denumirea postului RTV în România TV.

În schimb, Sergiu Toader, care coordonează postul Realitatea TV, l-a acuzat pe Sebastian Ghiţă de "rea-credinţă". "Domnul Ghiţă, fiind un om inteligent, este dispus să renunţe la mult pentru a câştiga ce-i trebuie. Renunţă la brand pentru a primi autorizaţia", a mai spus Sergiu Toader.

Citește și:

Realitatea TV încearcă racolarea vedetelor de la RTV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel