Angajări: Locuri de muncă, oferte atractive. Posturi disponibile

Ema Apostu / 13 Martie 2019 / 18:28 Salveaza PDF Comentarii

Angajări: Locuri de muncă, oferte atractive. Posturi disponibile. Potrivit datelor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), sunt disponibile 27.042 locuri de muncă.

Angajări: Locuri de muncă, oferte atractive. Posturi disponibile. La nivel naţional, cele mai multe locuri de muncă sunt oferite pentru: agent de securitate (1.894), muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor (1.313), lucrător comercial (1.086), muncitor necalificat în industria confecţiilor (976), confecţioner-asamblor articole din textile (662), muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptuşeli zidărie (638), operator confecționer industrial îmbrăcăminte din țesături, tricotaje, materiale sintetice (551), manipulant mărfuri (543), lăcătuș mecanic (460), sudor (443).

Angajări: Locuri de muncă, oferte atractive. Posturi disponibile. Din cele 27.042 de locuri de muncă vacante declarate de angajatori la agențiile pentru ocuparea forței de muncă, 1.451 sunt destinate persoanelor cu studii superioare (inginer în diferite domenii de activitate, programator, manager, medic, contabil etc), 15.599 pentru persoanele cu studii liceale, postliceale, profesionale, restul locurilor de muncă fiind destinate persoanelor cu studii primare/gimnaziale sau fără studii.

Angajări: Locuri de muncă, oferte atractive. Posturi disponibile. Oferta locurilor de muncă la nivel național poate fi consultată pe site-ul ANOFM (www.anofm.ro), la secțiunea Persoane fizice/Locuri de muncă vacante. În ceea ce privește locurile de muncă la nivel județean, aceste informații pot fi vizualizate pe pagina de internet a fiecărei agenții pentru ocuparea forței de muncă județene/municipale sau la sediul acestora.

Vezi și: Paște 2019. Arsenie Boca, predică Paște 1949. Ce îi îndemna pe credincioși

Indemnizaţie creştere copil 2019. Schimbare lege, al doilea copil. Vești excelente!


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27