Schimbare, vindecare, câștig. ”Iubește-te și vei fi iubit”. Ce DARURI aduce Venus în Capricorn pentru fiecare zodie

Horoscop, Venus în Capricorn/ foto pixabay
Horoscop, Venus în Capricorn/ foto pixabay

Venus va sta în semnul Capricornului până în 6 martie 2022. Unora li se schimbă viața acum, pentru alții se pregătește terenul schimbării. 

Berbecii trebuie să fie atenți la zona carierei: Te poţi pregăti pentru ce îţi aduce 2022. La anul, între mai şi octombrie, Jupiter va tranzita semnul tău. Pentru ce pregăteşti acum profesional, până în martie, s-ar putea să vezi efectele undeva după primăvară, până în toamna anului viitor. Trebuie să ai multă încredere. Lui Venus îi plac încrederea, lauda, toată zona de siguranţă de sine. 

Taurii trăiesc cu mare bucurie această perioadă: Recomandarea astrelor este să plecați în călătorii, în vizite, căci, prin orice drum pe care-l veți face, s-ar putea să întâlniţi iubirea până în martie la anul în una dintre aceste călătorii sau o iubire la distanţă, prin aplicaţii online.

Gemenii rezolvă probleme pe mai multe planuri: Toţi cei care aveţi de primit bani din partaje, moşteniri, taxe, impozite, este o perioadă minunată pentru asta, s-ar putea să îi primiţi. Cu Venus în tranzit în casa a 8-a, trebuie să vă descoperiţi senzualitatea. 

Racii întâlnesc oameni noi, prieteni: O să întâlniţi şi persoane corecte, nu foarte sufletiste, nu foarte săritoare, dar în momentul în care aveţi nevoie, chiar să se implice acolo pentru voi.

Leii și-ar putea lua un prieten necuvântător: Cu cât sunteţi mai generoşi la locul de muncă, cu atât o să fiţi mai plăcut şi cu atât o să aveţi mai multe oportunităţi. Cu Venus în tranzit în casa a 6-a, dintr-o dată vă puteţi cumpăra animalul pe care vi-l doriţi. 

Fecioarele se vor axa pe partea emoțională: Venus va tranzita până în martie casa a 5-a, a exprimării de sine, a iubirii, a copiilor, a pasiunilor, a hobby-urilor, a fericirii. Mulţi veţi începe să vă doriţi copii, vă veţi documenta. Orice interacţiune cu copiii până în martie, pe voi vă ajută enorm. Fie că sunt copiii voştri sau copiii altora.

Balanțele găsesc bani, soluții la problemele lor: Venus, guvernatorul vostru, tranzitează casa a 4-a. Ştiţi cu ce vă ajută pe voi Venus? Vă ajută să faceţi casa frumoasă, să o văruiţi, să schimbaţi perdelele, să luaţi o plantă, să vă faceţi grădina altfel, aveţi beneficii aici. Dintr-o dată, găsiţi bani pentru asta. 

Scorpionii sunt regi ai comunicării: Ca voi, nu o să mai vorbească nimeni, să ştiţi! Cu Venus, îi cuceriţi! Aveţi şi replici, sunteţi spumoşi, sunteţi cei mai buni la capitolul comunicare, mai ales până în martie la anul.

Săgetătorii investesc în lucruri frumoase: Sfatul astrelor pentru voi până în martie, când luaţi salariul sau pensia, primul lucru pe care să îl faceţi, e să vă luaţi vouă ceva: o cană, o geantă, pantaloni, orice. 

Capricornii trebuie să învețe să se iubească: O schimbare de look este prielnică. Puteţi testa. Sunteţi destul de clasici, de tradiţionalişti şi nu testaţi orice. Dar cu Venus - şi faptul că va retrograda - dintr-o dată vreţi să vă îmbrăcaţi altfel, să arătaţi altfel, vreţi altceva. Şi folosiţi perioada până în martie, bucuraţi-vă de voi. Vorba aceea, 'iubeşte-te pe tine şi pe urmă vei fi iubit'. Aveţi tot timpul la dispoziţie până în martie să învăţaţi să vă iubiţi

Vărsătorii se vindecă: Vă ajută să vindecaţi, până în martie la anul, de relaţii vechi, traume, suferinţe, despărţiri, abandon. Dacă aveţi o relaţie de care aţi tras mult timp, o persoană pe care nu aţi putut-o uita ani de zile, acum, cu Venus în Capricorn, se pot întâmpla lucruri astfel încât să o uitaţi.

Peștii câștigă pe multe planuri: Anturajul, comunitatea din care faceţi parte, aveţi mai multă încredere, sunteţi mai vizibili, mai carismatici, vă văd oamenii, mergeţi la evenimente. Dar, cu Venus în casa a 11-a, dacă sunteţi singuri, s-ar putea ca să vă placă de cineva din cercul de prieteni. 

Vezi previziunile complete pentru fiecare zodie în parte pe Astrosens.ro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel