Scandalul Ashley Madison face victime! Două persoane s-au sinucis

Scandalul publicării datelor unor utilizatori ai site-ului Ashly Madison, o rețea de socializare destinată oamenilor infideli, face victime.

Cele două persoane erau asociate cu publicarea pe internet a datelor confidenţiale ale utilizatorilor.

Poliţia din Toronto nu a oferit deocamdată alte detalii despre cele două sinucideri. Avid Life Media, compania canadiană care deţine site-ul Ashley Madison, oferă o recompensă de 500.000 de dolari canadieni (377.000 de dolari americani) pentru orice informaţie care se va dovedi utilă în identificarea piraţilor cibernetici care au publicat online acele date confidenţiale.

Numeroase informaţii cu caracter personal din peste 33 de milioane de conturi au fost furate recent de pe site-ul Ashley Madison, care oferă utilizatorilor săi posibilitatea de a avea o aventură, scrie Mediafax.ro.

Adresându-se piraţilor cibernetici, cunoscuţi sub numele "The Impact Team", Bryce Evans, directorul de personal al Poliţiei din Toronto, a susţinut o conferinţă de presă în care a făcut următoarea declaraţie: "Vreau să vă explic foarte clar: acţiunile voastre sunt ilegale, iar noi nu le vom tolera. Acesta este un semnal de alarmă pentru voi".

Poliţia canadiană încearcă să obţină informaţii utile dintr-o comunitate mai largă de piraţi cibernetici care ar putea să îi ajute în această anchetă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel