Scandal permise auto. Dragoș Tudorache anunță primele măsuri

Ministrul de Interne, Dragoș Tudorache a anunțat măsuri urgente după scandalul cozilor de la permise și înmatriculări din București și Ilfov.

”Începând de luni, 28 noiembrie, centrul din Pipera va lucra în două schimburi, de la ora 7 dimineața și până la ora 21 seara. În fiecare zi lucrătoare. Pentru aceasta am dispus alocarea imediată, începând de astăzi, a 60 de posturi suplimentare din rezerva Ministerului de Interne, care vor fi alocate, 50 la București și 10 la Ilfov. Ele vor fi ocupate imediat, ca soluție temporară prin detașarea unor lucrători MAI din aparatul central al ministerului. Nu am vrut să iau oameni din stradă, polițiști de la rutieră care au oricum în această perioadă foarte aglomerată, competențe, atribuții și au suficient de mult de lucru în stradă. În timpul acestui weekend, acest personaj suplimentar va fi instruit de către personajul de la centrul din Pipera”, a adăugat ministrul Dragoș Tudorache într-o conferință de presă.

O altă măsură anunțată de Dragoș Tudorache este trecerea la un sistem de promovare care să permită programarea online. Măsura va fi implementată tot începând de luni

”Tot de luni, se va trece la un sistem de promovare online pentru București și Ilfov. Există un astfel de sistem deja în câteva județe din țară. Am discutat cu prefectul de la Suceava unde deja acest sistem este implementat, și care îl poate pune la dispoziția prefecturilor București și Ilfov, gratuit. Chiar în acest moment cineva de la prefectura Suceava este în drum spre București, cu acest soft. El va fi instalat în acest weekend pe calculatoarele de la centrul din Pipera. De săptămâna viitoare, programarea online va fi posibilă”, a conchis ministrul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel