Scandal la un liceu. Show erotic în fața elevilor- VIDEO

animatoare1_33914600
animatoare1_33914600

Conducerea unui liceu din Vaslui a declanșat o anchetă internă după ce, joi seară, la Balul Bobocilor, pe scenă, alături de DJ, au urcat două animatoare îmbrăcate sumar, care au început să danseze lasciv în fața bobocilor de 15 ani. Directoarea liceului a cerut imediat oprirea show-ului.

Scene s-au întâmplat la Balul Bobocilor al Colegiului Economic "Anghel Rugină".  Balul a avut loc la Casa de Cultură și au participat 450 de elevi. Când a văzut ce se întâmplă pe scenă, directoarea a cerut oprirea show-ului și le-a spus DJ-ului și animatoarelor să coboare de pe scenă.

Directoarea a declanșat o anchetă internă, organizatorii spectacolului, profesori şi elevi, riscând sancţiuni disciplinare.

"Am rămas şocată când am văzut că pe scenă au apărut cele două tinere în faţa a peste 450 de elevi. În secunda următoare, am plecat spre culise şi, în aproximativ un minut şi jumătate de la apariţia lor, am spus prezentatorului să iasă pe scenă şi să oprească un show-ul, ceea ce, de altfel, s-a şi întâmplat. Un astfel de incident nu poate fi trecut aşa de uşor cu vederea şi, în consecinţă, la începutul săptămânii viitoare, o să-l dezbatem în cadrul Consiliului de Administraţie şi cel Profesoral. Evident, s-ar putea lăsa şi cu sancţiuni în rândul organizatorilor, însemnând profesori şi elevi", a declarat, vineri, directoarea Colegiului Economic "Anghel Rugină" din Vaslui, Daniela Popescu, potrivit România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel