EXCLUSIV  Scandal la PSD Mehedinți. Ce a făcut Codrin Ștefănescu în orașul în care a fost înjurat de un protestatar

Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu

Surse din PSD Mehedinți au povestit, pentru DC News, motivele pentru care secretarul general al PSD Codrin Ștefănescu a făcut o vizită fulger la organizația de partid din Mehedinți, loc unde a fost jignit, după ședință, de un protestatar. 

Totul a pornit după ce șeful PSD Mehedinți, Aladin Georgescu, a votat împotriva lui Liviu Dragnea la CEX-ul în care Gabriela Firea i-a cerut demisia.

Se dorea împăcarea

"Codrin Ștefănescu a venit la noi să convingă șefii de organizații, primarii să pună batista pe țambal în conflictul pe care îl au cu președintele PSD Mehedinți Aladin Georgescu. Acesta a semnat anul trecut împotriva lui Dragnea și primarii îl consideră un trădător. Sunt vreo 20 de primari nemulțumiți de conducerea locală și au trimis și scrisori lui Dragnea să se plângă despre Aladin Georgescu.

Așadar, Codrin Ștefănescu a venit să le spună să bată palma cu șeful organizației că vin europalamentarele. Iar primarii au zis că nu vor să se înțeleagă cu un șef care a votat împotriva lui Liviu Dragnea. Iar Ștefănescu a decis ca trei primari de la cele mai mari comune din județ să nu mai fie președinți de organizație. Le-a dizolvat birourile din biroul executiv județean. Acum oamenii spun justificat că nu e normal ca ei, care îl susțin pe Dragnea și nu vor să colaboreze cu Aladin Georgescu, să fie sancționați, iar președintele de organizație să fie mângâiat pe creștet de Codrin Ștefănescu. Problema e că ne face rău și distruge organizațiile de partid. Eu nu cred că Dragnea e de acord cu asta", ne-au spus sursele.   

VEZI ȘI:  

Codrin Ștefănescu, ATACAT pe stradă - VIDEO

Cum a fost primit Iohannis de bărbatul care a scuipat 3 lideri PSD


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel