Incident la Eurovision. Reprezentantul unei țări nu a participat la repetiţii (Reuters)

Foto cu rol ilustrativ: Freepik
Foto cu rol ilustrativ: Freepik

Joost Klein, reprezentantul Olandei, a lipsit de la repetiţia de vineri de la Eurovision ca urmare a unui ''incident'', a spus într-un comunicat Uniunea Europeană de Radio şi Televiziune (EBU), organizatoarea evenimentului, transmite Reuters. 

'Suntem în curs de investigare a unui incident care ne-a fost adus la cunoştinţă şi în care a fost implicat artistul olandez. Nu va mai repeta până la noi dispoziţii', a spus EBU, adăugând că nu va mai face alte comentarii pe această temă.

Nu este clar dacă Klein, a cărui melodie inedită Europapa l-a plasat iniţial printre favoriţi, va apărea în finala de sâmbătă.  EBU şi Klein nu au dat curs imediat unei cereri de comentari din partea Reuters.

Peste 10.000 de persoane au demonstrat, joi, în oraşul Malmo din sudul Suediei, unde are loc Eurovision, contra participării Israelului la eveniment. Organizatorii Eurovision s-au opus solicitărilor de a exclude Israelul din cauza campaniei militare desfăşurată în Gaza, în urma atacului Hamas din data de 7 octombrie 2023, argumentând că acest concurs este un eveniment non-politic.

Cântăreaţa israeliană Golan, în vârstă de 20 de ani, a fost unul dintre cei 8 artişti care s-au calificat joi în finală. Golan a devenit una din favoritele competiţiei la casele de pariuri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel