Scandal la bacalaureat 2015. Profesor: "Faceți-o cu bun simț"

Procurorii care anchetează felul în care a decurs examenul de bacalaureat la liceul din Făget, unde aproape 100 de elevi au fost eliminaţi din examen, au aflat lucruri uluitoare. Ancheta a scos la iveală că profesorii supraveghetori le explicau elevilor cum să copieze.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, imaginile surprinse pe camerele de supraveghere, montate în sălile de clasă de la Liceul "Traian Vuia" din Făget, judeţul Timiş, arată modul în care profesorii le spun elevilor să copieze cu bun simţ, iar dacă vor să se uite pe fiţuici, să meargă la toaletă, informează România TV.

"Dacă vreți să copiați, faceți-o cu bun-simț. Nu ne obligați să vă scoatem din examen. Dacă vreți să vă uitați la fițuici, mergeți la WC. Noi nu am venit aici să facem cu voi Poliție. Sunt camere, dar nu vor fi verificate decât aleatoriu", le-au spus profesorii elevilor.

La un moment dat, fiţuica cu subiectele rezolvate este dată de la un elev la altul, iar în momentul în care cade pe jos, profesoara o ridică şi o pune pe bancă.

Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Timiş, Aura Danielescu, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că 94 de elevi care au susţinut bacalaureatul la Liceul "Traian Vuia" din oraşul Făget au fost eliminaţi din examen din cauza suspiciunilor de fraudă, scrie România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel