Scandal între preoți la Buzău. Adevărul a ieșit la iveală

Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei a reacționat după ce în presă au apărut informații despre un scandal între preoți.

"Urmare informațiilor apărute pe mai multe site-uri de știri, cu privire la un presupus conflict dintre doi preoți din județul Buzău, se impune să facem următoarele precizări: Incidentul despre care se amintește pe site-urile respective este unul mai vechi, datând din data de 18 iunie 2014, când Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei a oferit toate lămuririle necesare în mass-media locală și centrală.

Cu toate acestea, reamintim că neînțelegerile dintre cei doi preoți, Ion Ionescu Enache și Ghiță Peneoașu, au fost soluționate, la scurt timp după incident; actualmente, ei slujesc în parohii diferite. Este regretabil că unii reprezentanți ai presei readuc în actualitate subiecte de scandal, în care ar putea fi implicați preoți, din dorința avidă după senzațional și cu intenția vădită de a compromite imaginea Bisericii", au transmis reprezentanții Arhiepiscopiei Buzăului şi Vrancei.

Iată știrea de la care a pornit acest comunicat de presă:

Doi preoți din localitatea Valea Râmnicului, județul Buzău, s-au luat la bătaie după slujba de miercuri, din cauza banilor strânși pentru acoperișul lăcașului de cult. 

[citeste si]

Scandalul dintre cei doi popi durează de un an de zile. Preotul rănit Ionuţ Ionescu a refuzat internarea, medicii spunând că acesta avea "leziuni severe" la faţă, traumatism cranio-cerebral şi piramida nazală spartă.

Celălalt preot, Ghiţă Paleoaşu, spune nu l-a bătut pe colegul său, acesta căzând singur în biserică şi lovindu-se la faţă. Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei a declanşat o anchetă în acest caz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel