Scandal în PNL. Florin Ţurcanu, pentru colegii din PDL: Doar mort vor scăpa de mine

Un lider liberal din teritoriu transmite un avertisment dur colegilor de partid care provin din vechiul PDL, acuzându-i de provocarea unor "scandaluri artificiale", doar pentru a-l înlătura de la conducerea organizației PNL. 

Reacție nervoasă a co-preşedintelui PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, la adresa colegilor de partid, membri ai fostului PDL, în cadrul unei întâlniri cu presa locală.

"Este clar că plăcerea asta este din interiorul marelui PNL, de a crea scandalul artificial, cu gândul că Țurcanu poate-poate. Le transmit pe această cale un mesaj foarte clar şi dur şi vechiului PDL: să înţeleagă că au venit în PNL să facem echipă, nu să creăm puciuri pe sub masă sau la anumite televiziuni sau ziare. Doar mort vor scăpa de mine. Să înţeleagă că trebuie să facă echipă în jurul meu", a afirmat Țurcanu, scrie botosaninews.ro.

De asemenea, Florin Țurcanu solicită omologului său Cătălin Flutur să ia atitudine în cazul unor foști membri din PDL care îl denigrează.

„Nu am un conflict cu nimeni, dar sunt nişte declaraţii făcute de nişte colegi de partid şi nimeni nu ia nicio poziţie. Mi se pare că sunt făcut tendenţios. Dacă au ceva să spună să spună, să nu lasă pe domnii X sau Z să sară la gâtul meu pentru că nu ajută PNL-ul", a mai spus Florin Ţurcanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel