SCANDAL în DIRECT, la B1 TV. Dan Șova: "Ești un analfabet". Traian Igaș: "Ești un șpăgar"

Tensiunile politice se accentuează pe seamă ce alegerile prezidențiale se apropie. Parlamentul vrea o nouă vacanță, după ce abia a venit dintr-una, și noi partide se profilează pe scena politică. Acuzațiile devin acute. De la analfabet la acuzații de furt, până la șpăgar, totul, în direct, la TV. Ultima scenă a fost între purtătorul de cuvânt al PSD, Dan Șova, și Traian Igaș, fostul ministru de Interne al PDL. 

Totul a început după ce Traian Igaș l-a făcut arogant pe Dan Șova, în timp ce se aflau împreună în studioul emisiunii "Evenimentul Zilei", difuzată de B1 TV.

"Să nu facem referire la modul de a fi al unui om, ca să nu spun eu despre anii de școală ai domnului Igaș. Ori discutăm politică, ori intrăm pe altă linie. Ar trebuie să fiți mai respectuos. Sunteți un analfabet, domnule Igaș", i-a spus Dan Șova colegului său de Senat.

"Dar nu sunt un șpăgar ca și dumneavoastră", a replicat Igaș.

"Ești un analfabet. Iar l-ați adus pe analfabetul asta? (n.r. întrebare către jurnalistul Silviu Sergiu). L-ați adus pe analfabetul ăsta ca să luați amendă de la CNA. A furat 3 diplome de facultate.", a declarat Dan Șova, la adresa lui Traian Igaș, subliniind că-și susține afirmația și Traian Igaș îl poate da în judecată.

Dacian Cioloș, lovitură neașteptată. Ultima mișcare în CE

Când moderatorul i-a dat cuvantul lui Traian Igaș, pentru a-și expune părerea despre ordonanța migrației primarilor, Dan Șova îi spune fostului ministru de Interne: "Spuneți din puțul analfabetismului". 

"E foarte greu...", începe Traian Igaș. "Să încerci să spui ceva și să fii analfabet", continuă Dan Șova. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel