Scandal Firea - Dragnea. Ciutacu - Codrin Ștefănescu, replici

Victor Ciutacu
Victor Ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu și Codrin Ștefănescu, unul dintre liderii PSD, au avut un dialog mai încins în cadrul emisiunii pe care jurnalistul o moderează la România TV.

Tema discuției a fost subiectul politic al zilei, conflictul dintre Gabriela Firea și Liviu Dragnea. Victor Ciutacu l-a întrebat pe Codrin Ștefănescu dacă e cineva în spatele Gabrielei Firea, iar în momentul în care i s-a părut că liderul PSD evită un răspuns direct, Ciutacu a ridicat tonul.

„Nu Codrine, nu mă 'cine' și cu 'unii' și că 'nu știu ce'. Ești un om care are și simțul răspunderii și curajul să o facă”, a răbufnit Ciutacu, în timp ce Codrin Ștefănescu a precizat că „mă tot întrerupeți”.

„Ești întrerupt și nu poți să vorbești! Vorbești de 10 minute neîntrerupt! Poți să răspunzi la o întrebare?! Cine o montează pe Gabi Firea și de ce după Grindeanu, după Tudose, s-a trezit și Firea? Adică voi așa, la jumătate de an, aveți câte unul care vrea să rupă partidul?”, i-a replicat Victor Ciutacu.

Apel către Firea și Carmen Dan

Codrin Ștefănescu a răspuns: „Da! Iată că da! Înainte, aici, în platou a fost viceprimarul Capitalei (nr. - Aurelian Bădulescu care a criticat-o pe Viorica Dăncilă). Stau și mă mir ce oameni am putut să promovăm noi! A atacat-o pe premier! Nu l-a pus Firea să facă lucrul acesta. Unii o fac din inerție, să fim cu o șefă sau cu un șef, să vedem care câștigă”. 

La întrebarea lui Victor Ciutacu dacă ”o manevrează cineva pe Firea”, Codrin Ștefănescu a adăugat: „Nu știu”, precizând că ar trebui ca atât Gabriela Firea, cât și Carmen Dan să stea ”ca fetele de vorbă”, criticând acuzele aduse de Primarul Capitalei Guvernului României. În final, Codrin Ștefănescu a precizat că prin mediatizarea acestui conflict, Gabriela Firea a dat muniție opoziției și a făcut din nou apel ca acest conflict să fie tranșat la CEx deoarece ”face rău partidului”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel