Scandal Firea - Dragnea. Ciutacu - Codrin Ștefănescu, replici

Darius Muresan / 06 sep 2018 / 20:56 Salveaza PDF Comentarii
Victor Ciutacu
Descriere foto: Victor Ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu și Codrin Ștefănescu, unul dintre liderii PSD, au avut un dialog mai încins în cadrul emisiunii pe care jurnalistul o moderează la România TV.

Tema discuției a fost subiectul politic al zilei, conflictul dintre Gabriela Firea și Liviu Dragnea. Victor Ciutacu l-a întrebat pe Codrin Ștefănescu dacă e cineva în spatele Gabrielei Firea, iar în momentul în care i s-a părut că liderul PSD evită un răspuns direct, Ciutacu a ridicat tonul.

„Nu Codrine, nu mă 'cine' și cu 'unii' și că 'nu știu ce'. Ești un om care are și simțul răspunderii și curajul să o facă”, a răbufnit Ciutacu, în timp ce Codrin Ștefănescu a precizat că „mă tot întrerupeți”.

„Ești întrerupt și nu poți să vorbești! Vorbești de 10 minute neîntrerupt! Poți să răspunzi la o întrebare?! Cine o montează pe Gabi Firea și de ce după Grindeanu, după Tudose, s-a trezit și Firea? Adică voi așa, la jumătate de an, aveți câte unul care vrea să rupă partidul?”, i-a replicat Victor Ciutacu.

Apel către Firea și Carmen Dan

Codrin Ștefănescu a răspuns: „Da! Iată că da! Înainte, aici, în platou a fost viceprimarul Capitalei (nr. - Aurelian Bădulescu care a criticat-o pe Viorica Dăncilă). Stau și mă mir ce oameni am putut să promovăm noi! A atacat-o pe premier! Nu l-a pus Firea să facă lucrul acesta. Unii o fac din inerție, să fim cu o șefă sau cu un șef, să vedem care câștigă”. 

La întrebarea lui Victor Ciutacu dacă ”o manevrează cineva pe Firea”, Codrin Ștefănescu a adăugat: „Nu știu”, precizând că ar trebui ca atât Gabriela Firea, cât și Carmen Dan să stea ”ca fetele de vorbă”, criticând acuzele aduse de Primarul Capitalei Guvernului României. În final, Codrin Ștefănescu a precizat că prin mediatizarea acestui conflict, Gabriela Firea a dat muniție opoziției și a făcut din nou apel ca acest conflict să fie tranșat la CEx deoarece ”face rău partidului”.


Te-ar putea interesa

Concurs ReferendumIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25