Samsung va vinde telefoane Galaxy Note 7 recondiţionate

Samsung Electronics, cel mai mare producător mondial de telefoane mobile, a anunţat că intenţionează să vândă versiuni recondiţionate ale smartphone-ului Galaxy Note 7, modelul pe care anul trecut l-a retras de pe piaţă din cauza unor defecte la baterie.

În luna octombrie a anului trecut, la două luni de la lansarea pe piaţă a telefonului Galaxy Note 7, grupul sud-coreean Samsung a decis să oprească producţia şi vânzarea acestui dispozitiv din cauza unor defecte susceptibile să provoace o explozie.

De asemenea, Samsung a cerut tuturor celor care deţin o 'phableta' (terminal de talie medie între smartphone şi tabletă n.r.) Galaxy Note 7 să înceteze imediat să o utilizeze. Analizele ulterioare efectuate de Samsung şi cercetători independenţi nu au descoperit alte probleme la Galaxy Note 7, exceptând bateriile, ceea ce a dat naştere la speculaţii potrivit cărora Samsung va încerca să îşi recupereze o parte din pierderi prin vânzarea de telefoane Galaxy Note 7 recondiţionate.

[citeste si]

Cu toate acestea, anunţul oficial al celor de la Samsung cu privire la comercializarea de telefoane Galaxy Note 7 recondiţionate i-a surprins pe unii analişti având în vedere momentul în care a fost făcut, cu doar câteva zile înainte de lansarea noului smartphone Galaxy S8, care va fi prezentat miercuri la New York, şi care va fi primul său telefon premium lansat după eşecul telefonului Galaxy Note 7.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel