Samsung Galaxy Note 7. Când va fi disponibil în România

Sursa foto: igalaxys7.ro
Sursa foto: igalaxys7.ro

Smartphone-ul Samsung Galaxy Note 7 este tot curbat precum S7 Edge, însă are un ecran mai mare decât acesta. Cu S-Pen-ul din dotare, care cântărește doar 3 grame, îți poți lua notițe direct pe ecranul stins.

Samsung avea nevoie de un nou boom pentru partea a doua a lui 2016, după loviturile date la începutul anului cu S7 și S7 Edge, lansând noul Galaxy Note 7. Un smartphone care face parte din segmentul dispozitivelor cu ecran mare, iar noul telefon inteligent are un display la fel de curbat cum este cel de la S7 Edge, QHD Super AMOLED, însă un pic mai mare, 5,7 inci.

Galaxy Note 7 vine la pachet cu un S-Pen care cântărește doar 3 grame și cu un vârf de 0,7mm. Un număr de telefon, o adresă la care trebuie să ajungi sau o oră de întâlnire pot fi scrise pe ecranul dispozitivului, chiar și atunci când acesta este ud, cu ajutorul funcției “Screen off memo”. Alte două funcții, “Magnify” și “Translate”, permit mărirea scrisului și traducerea textului. Totul se păstrează, iar cu ajutorul lui “Samsung Notes”, informațiile se regăsesc într-un singur loc, scrie lifestylemag.ro.

Galaxy Note7 va fi disponibil în Europa începând cu 2 septembrie în variantele Blue Coral, Silver Titanium și Black Onyx, iar în România, pentru precomandă, din 16 August. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel