Samsung a anunţat W2017, telefonul cu clapetă

Samsung a anunţat că va lansa W2017, un telefon cu clapetă.

Telefonul este destinat pentru piața din Asia. Compania nu a făcut nicio referire la celelate piețe.

W2017 beneficiază de o construcţie metalică de calitate şi de două panouri de sticlă Gorilla Glass, care protejează cele două display-uri ale telefonului. Acestea au diagonală de 4,2" şi sunt realizate folosind tehnologia Super AMOLED. Ambele afişează 1280 x 720 pixeli, mai mult decât de ajuns pentru dimensiunile display-urilor.

Spuneam mai sus că W2017 este la fel de performant ca un Galaxy S7, iar hardware-ul inclus confirmă acest lucru. Avem de a face cu un chipset Snapdragon 820 de la Qualcomm, 4 GB memorie RAM şi 64 GB spaţiu de stocare intern. Cei care s-au obişnuit cu încărcarea wireless de la Samsung vor putea încărca şi acest model pe încărcătoarele compatibile, iar senzorul de amprentă este de asemenea prezent. Singurul aspect unde W2017 nu egalează S7 în termeni de performanţă este componenta foto, fiind folosiţi doi senzori de 13 şi 5 megapixeli.

Deşi samsung nu a oferit un preţ oficial pentru W2017, acesta pare să fie un model exclusivist. Zvonurile spun că acesta va ajunge la raft la preţul de 20.000 yuan, echivalent cu 3.000 de dolari americani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel