Sabine Schmitz, prezentatoare Top Gear și pilot de curse, a murit

Sursa foto: Facebook Sabine Schmitz Motorsport
Sursa foto: Facebook Sabine Schmitz Motorsport

Fosta prezentatoare a Top Gear, Sabine Schmitz, a murit.Sabine Schmitz Motorsport

Sabine Schmitz, renumită pentru că a fost singura femeie care a câștigat cursa de 24 de ore de la Nurburgring, a murit la vârsta de 51 de ani, anunță BBC Sports. Schmitz a anunțat anul trecut că fusese diagnosticată cu cancer în 2017, scrie Mediafax.

Numele lui Schmitz devenise sinonim cu Nurburgring Nordschleife, circuitul de 14 mile din Germania, renumit ca fiind cel mai dur din lume. Sabine Schmitz a câștigat cursa de de turisme de 24 de ore în 1996 și 1997, conducând un BMW M3. A devenit cunoscută ca „Regina Nurburgring-ului”, estimându-se că a parcurs peste 20.000 de tururi.

Mai târziu, Schmitz a devenit apreciată pentru apariția în emisiunea Top Gear, în 2004, când a condus un autovan în jurul pistei de la Nurburgring, devenind ulterior prezentatoare a show-ului, alături de Chris Evans, în 2016.

Prezentatorul Top Gear, Chris Harris, a declarat că Schmitz a fost o „persoană minunată, puternică și amuzantă”, în timp ce pe pagina de Twitter Formula 1 s-a scris că Schmitz a fost „o forță a naturii” care a inspirat „o nouă generație de pasionați de sporturi cu motor”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel