Sabbagh: Bercea a vrut să dea înregistrările la Kanal D. Ce spune Abraham

Foto: paginademedia.ro
Foto: paginademedia.ro

Realizatorul de televiziune Cristian Sabbagh susține că familia lui Bercea Mondial a vrut inițial să difuzeze înregistrările cu Mircea Băsescu la Kanal D. Avocatul familiei Anghel, Pavel Abraham, spune că nu a luat niciodată legătura cu Sabbagh.

Sabbagh a declarat pentru evz.ro că Florin Anghel a venit într-o zi la redacție și "mi-a zis că are niște înregistrări pentru un caz grav, cu persoane sus-puse. Nu mi le-a arătat, nu a pronunțat niciun nume. Nici nu am dat mare importanță fiindcă nu mă interesa ce spune acel individ. Postul nostru nu face niciun fel de politică, nu agrează astfel de subiecte de dezvăluiri între interlopi, apoi nu prezenta niciun fel de garanție. L-am pus totuși în legătură cu o colegă reporter, dar Kanal D nu a făcut material. Nu mai știu nimic despre subiect. Este clar o minciună". 

Numele lui Sabbagh a apărut în declarația dată de Marian Căpățână în fața judecătorilor de Curții de Apel care i-au menținut starea de arest, în 27 iunie.

"Dânsul, din câte știu, este la un alt post de televiziune, n-are niciun amestec și n-am discutat o asemenea problemă niciodată în viața mea cu dânsul sau cu dl. Voiculescu", a declarat generalul Florin Abraham, miercuri, la România Tv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel