S-a lansat NxtHost - serviciul care ofera solutii “la cheie” de gazduire web, servere virtuale si servere dedicate

Nxthost.ro - Serviciul de găzduire și infrastructură este dezvoltat de o echipă românească de specialiști cu o experiență de peste 7 ani în domeniu și oferă o gamă variată de pachete, atât shared cât și dedicate, acoperind în totalitate nevoile unei companii atât pentru prezența online cât și pentru infrastructuri de stocare și transfer a datelor la nivel intern. 

Compania oferă o gamă variată de servicii pornind de la pachete de găzduire web pentru website-uri mici, mijlocii sau mari până la soluții complexe și complet configurate pentru stocarea și transferul datelor cu caracter amplu, precum situații contabile sau programe de management intern.


Lansarea acestui serviciu vine în contextul nevoii cât mai mari de soluții stabile și profesionale de găzduire web pentru companiile românești și internaționale.

"De cele mai multe ori, persoanele care operează afaceri în mediul online, fie că vorbim despre simple pagini de prezentare sau pagini de e-commerce cu un număr considerabil de produse, nu acordă atenția necesară furnizorului de webhosting. Acest lucru se întâmplă fie pentru că persoana nu are imaginea clară a ceea ce înseamnă de fapt găzduirea web pentru afacerea sa sau pentru că de multe ori nu are alte repere în alegerea serviciului decât strict cele de natură financiară. Urmărind aceste aspect, noi ne propunem să educăm consumatorul tocmai pentru a-l face conștient de faptul că găzduirea web reprezintă profilul companiei în mediul online, identitatea digitală prin intermediul căreia reușește să stabilească relația cu clienții sau potențialii clienți"

declară Cătălin Chivulescu, General Manager NxtHost 



NxtHost vine în sprijinul clienților săi cu o gamă foarte variată de produse ce acoperă nevoile și bugetele oricărui business. Mai mult decât atât, plusează cu o echipă disponibilă 24 din 24 pregătită atât pentru soluționarea problemelor de natură tehnică, cât pentru consultanță clienților înainte de achiziție.

www.nxthost.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel