S-a închis circulaţia pe DN 14 între din cauza pericolului de căderi de arbori pe partea carosabilă

Foto: DRDP Brașov
Foto: DRDP Brașov

Din cauza vremii nefavorabile autoritățile au decis închiderea unei porțiuni din Drumul Național 14. 

Miercuri, 17.03.2021, din cauza pericolului de căderi de arbori pe partea carosabilă, CNAIR împreună cu Poliţia Rutieră au luat decizia închiderii circulaţiei rutiere pentru toate categoriile de autovehicule pe DN14 între Daneş si Sighişoara (km 87+600 - km 89+400).

”Menţionăm că drumarii de la CNAIR, reprezentanţi ai ISU Mureş, Poliţiei Rutiere Sighişoara şi ai Ocolului Silvic Sighişoara, acţionează pe acest sector de drum pentru îndepărtarea pericolului, prin toaletarea arborilor ce prezintă riscul de a cădea pe carosabil.

Precizăm că Direcţiile Regionale de Dumuri şi Poduri sunt mobilizate pentru cod roşu şi toate utilajele sunt pregătite pentru a acţiona acolo unde este cazul”, se arată într-un comunicat de presă. 

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, şi pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar şi pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ şi de TWITTER, @CNADNR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel