Ruxandra Dragomir, informație despre Elena Udrea: Chiar m-am enervat

Ruxandra Dragomir a revenit, vineri seară, cu un mesaj pe Facebook după ce o declarație de-ale sale a fost interpretată greșit în presă.

În primul mesaj postat vineri seară, Ruxandra Dragomir a spus că prietena sa este închisă pentru niște denunțuri și că singura acuzație majoră a procurorilor s-ar baza pe câteva probe şi acestea vorbesc despre nişte beneficii de 20 000 de euro obţinute, nu de Elena Udrea, ci de PDL.

"Chiar m-am enervat!

Elena, nu ești singură!

Văd că "băieții buni" din presă au preluat postarea mea precedentă spunând că "este o recunoaștere a faptului că exista dovezi împotriva Elenei Udrea".

Asta arată fie rea voință, fie prostie. Eu am spus foarte clar: nu Elena Udrea a fost beneficiara celor 20.000 de euro pentru care există contracte și facturi, ci PDL-vorbim de materiale publicitare. PDL poate fi PDL Central, PDL Sector 2 sau PDL Bucureşti. Toți au avut contracte cu Ștefan Lungu (care spune că ar fi dat acei bani). Prin comparație cu cei 3 milioane de euro (pe contracte) vehiculați din dosarul Microsoft pentru campaniile PDL.

De altfel, Elena Udrea a adus în instanță dovezi clare (contracte ale PDL Bucureşti și facturi) prin care dovedește că organizarea Consiliului de Coordonare din 21 Noiembrie 2010 s-a realizat exclusiv din banii la vedere, nu asș cum susține Ștefan Lungu", a fost al doilea mesaj postat de Ruxandra Dragomir, vineri seară, pe Facebook.

VEZI ȘI: Ruxandra Dragomir, despre Udrea: Nu a început să-şi caute boli pentru a obţine clemenţă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel