Ruxandra Dragomir: Cred că încep să știu ce reprezintă semnul pe care l-a făcut Elena Udrea

Un om apropiat Elenei Udrea a vorbit, într-un interviu acordat pentru "Teo show", despre gestul extrem de controversat al deputatei în Parlament, pe care l-a repetat chiar și cu cătușele la mâini, de a-și duce la nas degetul arătător de la mâna dreaptă.

Ruxandra Dragomir susține că "începe să știe" ce reprezintă gestul controversat al Elenei Udrea, după discursul pe care deputata l-a ținut luni seară, în fața colegilor săi.

"Cred că încep să știu, dar, deocamdată, nu vă voi spune lucrul acesta. Dar cred că încep să știu și va fi interesant să vedem dacă se va continua... Cu siguranță vom mai discuta...", a declarat fosta tenismenă.

De asemenea, Ruxandra Dragomir a explicat și de ce nu a mers să-și viziteze prietena aflată în arest: "Probabil că Elena se aștepta să i se întâmple ceva rău, probabil, nu chiar atât de grav. Cu siguranță este greu, dar asta nu înseamnă că Elena nu știe ce înseamnă să nu ai anumite lucruri și să accepte pentru o perioadă scurtă, sper eu, sau cât mai scurtă condițiile de detenție. Mi-aș fi dorit să merg să o vizitez, din păcate a fost o limitare a numărului de persoane care pot să o vadă. Mama ei a fost deja acolo, avocaţii desigur, și au vorbit. Ce au vorbit, urmează să îmi spună mama ei", a mai spus Ruxandra Dragomir, precizând că vorbește zilnic cu aceasta.

Ruxndra Dragomir știe totuși cum se simte Elena Udrea după gratii și afirmă că poate da crezare zvonurilor că prietena sa nu a putut să se odihnească în nicio noapte petrecută în arest. 

"Sunt condiţii pe care nici nu vreau să le văd și nici nu vreau să le știu. Stă în cameră cu alte două femei şi a fost primită foarte bine, ceea ce este un lucru important. Nu cred că te simți foarte confortabil să fii acolo. Că nu a dormit, pot să cred, pentru că există și această presiune de a sta acolo", a mărturisit Ruxandra Dragomir.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel